Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 588 m², Prague, Prague
plot for sale, 588 m², Prague, Prague
plot for sale, 588 m², Prague, Prague
plot for sale, 588 m², Prague, Prague

Plot for sale • 588 m² without real estatePrague - Kyje

New
Prague - Kyje
PriceCZK 12,800,000


Představte si jedinečnou příležitost vlastnit tento krásný pozemek o rozloze 588 m², který je ideální pro výstavbu Vašeho vysněného domova. Nachází se v klidné lokalitě s možností vytvoření Vašeho vlastního útočiště daleko od ruchu města.

Tento stavební pozemek nabízí neomezené možnosti pro realizaci Vašich plánů a snů. Díky své rozloze a tvaru můžete navrhnout a postavit svůj vysněný dům s dostatkem prostoru pro zahradu, terasu nebo bazén.

Nabízíme k prodeji hezký pravidelný stavební pozemek 588 m² v žádané a klidné části Prahy 14 Za horou ( Záhora) která se nachází mezi Hrdlořezy a Kyjemi v ulici Jednostranná.

Pozemek má tvar 20 x 30 metrů a je nyní s menším domkem, který je možný zbourat a mít krásný čistý pozemek na jiný váš projekt. V okolí jsou samé větší domy na menších pozemcích. Domek je o výměře 53 m² před rekonstrukcí.

V dochozí vzdálenosti Lidl, nově bude Billa, krásná příroda, lesy, park Smetanka, malešický park, botanická zahrada Hrdlořezy, meandry Rokytky, Třešňovka( Višňovka), cyklostezky, venkovní posilovna,

sportovní centrum TJ Spartak Hrdlořezy, fotbalová a dětská hřiště, nohejbalové hřiště, restaurace Břežanka, MHD, motokáry. Ideální pro aktivní rodiny s dětmi. V blízkosti ZŠ, MŠ, SOŠ, ZUŠ,

Parkování bez zón, do centra Prahy cca 8 km.

Nedáváme EXKLUZIVITU !!! RK NEVOLAT, NEPSAT! Pouze pokud máte vážného zájemce!

Nezveřejňovat inzerát bez našeho písemného souhlasu- předáváme právnímu zástupci a hlásíme PČR.

Okolí pozemku je obklopeno přírodou a klidem, což Vám poskytne pocit soukromí a pohody. Zde můžete relaxovat a užívat si klidného života daleko od shonu města.

Nabízíme Vám možnost vlastnit tento jedinečný pozemek a vytvořit si svůj vlastní ráj. Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte nás pro více informací. Možnost komunikace s majitelem prostřednictvím zpráv.

Property Characteristics

Listing ID868859
Plot space588
Available from22/10/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Buy
  • Plot

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.