Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

House for sale 4+1 • 192 m² without real estateNa Vyhlídce, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský Region

New
Na Vyhlídce, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský RegionGarage • Cellar 10 m²
PriceCZK 14,000,000


V Roztokách u Prahy nabízím k prodeji vilu ze třicátých let. Je situována v jednom nejkrásnějším zákoutí Roztok, blízká přírodě i lesu. S výhledem na Klecany přes Vltavu. Naproti na pozemcích již není povolena výstavba obytných budov, je to zelený pás. Vila je částečně podsklepena. Z přízemí, z vchodu vejdeme do předsíně, dále postupujeme do kuchyně a do 2 pokojů. V zadní části domu je umístěna zimní zahrada. Stoupajícím schodištěm vejdeme do 1. patra do 2. pokojů a komory. Podkroví domu je neobydleno(půda). U boku vily je umístěna garáž. Do nemovitosti je zavedena elektřina, plyn a obecní vodovod. Odpad je sveden do septiku. Vila nebyla celá léta obydlena, je v neudržovaném stavu, rekonstrukce je tudíž nezbytná. Jen střešní krytina byla měněna v roce 1990. Roztoky jsou neoddělitelným místem v těsné blízkosti Prahy. Doprava do hlavního města k metru vlakem či autobusem je otázkou desítky minut. Infrastruktura obce je kompletní, z velké části vystavěné nové obytné domy a nové vily činí původní historické centrum moderním a dynamickým. Vycházky do přírody začínají "za dveřmi vily".

Důrazně žádám realitní kanceláře, makléře a obchodníky s nemovitostmi, aby nevolali, nežádali informace či kontakt. Děkuji předem za respektování mého požadavku.

Property Characteristics

Listing ID867745
Layout4+1
Available from17/10/2024
ConditionWrong
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha192
Fully furnishedUnfurnished
Plot space642
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 10 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.