Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
house for sale, 131 m², Okrouhlo, Středočeský Region

House for sale 4+kk • 131 m² without real estateOkrouhlo - Okrouhlo, Středočeský Region

Don’t miss out
Okrouhlo - Okrouhlo, Středočeský RegionPartially equipped • Parking
PriceCZK 11,900,000


Prodej moderního domu s dispozicí 4+kk v novostavbě. Tato cihlová nemovitost se nachází na klidné lokalitě a nabízí částečnou vybavenost. Dům disponuje energetickým štítkem B a má celkovou plochu 131 m². K domu náleží pozemek o rozloze 387 m², kde je možné parkování.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s dostatkem prostoru pro rodinu. Díky své dispozici 4+kk nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny.

Pokud hledáte nový domov, který splní vaše požadavky na moderní bydlení, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této atraktivní nemovitosti.

Sale of a modern house with a layout of 4+kk in a new building. This brick property is located in a quiet location and offers partial furnishings. The house has an energy label B and a total area of 131 m². The house comes with a plot of land with an area of 387 m², where parking is possible.

This house is ideal for those looking for modern living in a peaceful location with plenty of space for the family. With its 4+kk layout, it offers enough space for every family member.

If you are looking for a new home that meets your requirements for modern living, do not hesitate to contact me via messages and arrange a viewing of this attractive property.

Property Characteristics

Listing ID867379
Layout4+kk
Available from14/10/2024
ConditionNew-build
EPCB - Very economical
Užitná plocha131
Fully furnishedPartly
Plot space387
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.