Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Studio flat to rent, 35 m², Sokolská, Olomouc, Olomoucký Region
Studio flat to rent, 35 m², Sokolská, Olomouc, Olomoucký Region
Studio flat to rent, 35 m², Sokolská, Olomouc, Olomoucký Region

Flat to rent Studio • 35 m² without real estateSokolská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Sokolská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký RegionPartially equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 8,800

+ Service chargesCZK 1,300
+ Utility chargesCZK 1,300
+ Refundable depositCZK 17,600

Interested?

DM all private owners and save CZK 8,800 on commissions.


Pronájem nadstandardního 1 + kk , 35 m2 v centru Olomouce, ulice Sokolská 5. Prohlídky možné po dohodě od 1 listopadu 2024. K nastěhování od prosince 2024. Smlouva na dobu neurčitou. Nájemné 8.800,- Kč + zálohy na služby (kromě elektřiny – klient si vybírá vlastního dodavatele). V jednotce jsou měřidla energií. Novostavba z roku 2017 s výtahem - vybaveno klimatizací, v oknech izolační protihluková trojskla, předokenní žaluzie, vinylová podlaha. Vestavná lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, el. trouba, dřez, recirkulační digestoř. Vývod na pračku v koupelně. Bez nábytku. Zastávky MHD za rohem. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. K dispozici uzamykatelná místnost na kola a výhledově možnost pronájmu garážového stání. Tiché a čistotné zvířátko povoleno. Více informací a fotografií interiérů na našich stránkách: www.realsokolska.cz.

Nejsme realitní kancelář – nebereme žádné provize! Podmínkou zařazení do evidence zájemců a komunikace se zájemcem je vyplnění DOTAZNÍKU (naleznete po kliknutí na půdorys bytu na našich stránkách). Odpovídáme na každý zaslaný Dotazník. Na zprávy bez vyplněného Dotazníku nereagujeme. Informace ani termíny individuálních prohlídek neposkytujeme telefonicky, veškerá vstupní komunikace probíhá pouze písemně, aby se zamezilo případným nejasnostem.

Property Characteristics

Listing ID867298
LayoutStudio
Available from01/12/2024
Floor4. podlaží z 7
Užitná plocha35
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building constructionBrick

Additional information

Wheelchair accessible
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.