Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague
Studio flat for sale, 38 m², Jugoslávských partyzánů, Prague, Prague

Flat for sale Studio • 38 m² without real estateJugoslávských partyzánů, Prague - Bubeneč

Jugoslávských partyzánů, Prague - BubenečPartially equipped
PriceCZK 6,590,000


Designový Kompletně Zrekonstruovaný Byt v Srdci Dejvic 1+kk

Nabízíme ke koupi unikátní byt v prvním patře činžovního domu, nacházející se na Vítězném náměstí, přímo na metru Dejvická. Tato mimořádná lokalita nabízí rychlou dostupnost do centra města a je obklopena veškerou občanskou vybaveností.

Přednosti Objektu:

• Výjimečná poloha: Jen minuta chůze na metro. V pěší vzdálenosti naleznete park Stromovka a Letná i Pražský hrad, stejně jako snadný přístup na letiště Václava Havla a blízké mezinárodní školy.

• Upravený vnitroblok: Dokonale zrenovovaná oáza klidu a zeleně, obklopená působivým komplexem Victoria Palace s občanským vybavením.

Dispozice bytu:

• Byt 1+kk, 37,5 m² : Překvapivě tichý interiér směrovaný do ulice disponuje hlavní obytnou místností s prostorem na obývací kout, pracovní místo, jídelní stůl kuchyňský kout. Dále je v bytě vstupní prostor, koupelna s toaletou a samostatná technická místnost.

V bytě jsou zachovány původní prvky jako vysoké stropy, parkety a repasovaná okna i dveře, které mu dodávají jedinečný charakter. Kuchyně je kompletně vybavená, včetně myčky nádobí. Energie je zajištěna elektrickým kotlem a olejovými radiátory, s důrazem na využívání úsporné zelené energie.

Využití: Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající klidné bydlení, ale ihned na metru a v úžasné čtvrti Dejvic s plnou občanskou vybaveností.

Pro více informací a domluvu prohlídky mě prosím kontaktujte skrz zprávy / komunikační platformu. Nepropásněte příležitost objevit kouzlo a potenciál tohoto výjimečného bytu.

Design Fully Reconstructed Apartment in the Heart of Dejvice 1+kk

We offer for sale a unique apartment on the first floor of a residential building located on Vítězné náměstí, right next to Dejvická metro station. This exceptional location offers quick access to the city center and is surrounded by all amenities.

Property Advantages:

• Exceptional location: Just a minute walk to the metro. Within walking distance, you will find Stromovka and Letná parks, Prague Castle, as well as easy access to Václav Havel Airport and nearby international schools.

• Refurbished inner courtyard: Perfectly renovated oasis of peace and greenery, surrounded by the impressive Victoria Palace complex with amenities.

Apartment Layout:

• 1+kk apartment, 37.5 m²: Surprisingly quiet interior facing the street, featuring a main living area with space for a living room, workspace, dining table, and kitchenette. The apartment also includes an entrance hall, bathroom with toilet, and a separate technical room.

The original features such as high ceilings, parquet floors, and refurbished windows and doors are preserved, giving the apartment a unique character. The kitchen is fully equipped, including a dishwasher. Energy is provided by an electric boiler and oil radiators, with an emphasis on using efficient green energy.

Usage: The apartment is ideal for individuals or couples looking for a peaceful residence, yet close to the metro and in the wonderful Dejvice neighborhood with all amenities.

For more information and to schedule a viewing, please contact me through messages/communication platform. Don't miss the opportunity to discover the charm and potential of this exceptional apartment.

Property Characteristics

Listing ID866791
LayoutStudio
Available from09/10/2024
Floor1. podlaží z 5
Building constructionBrick
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha38
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.