Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 29 m² without real estateVrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Reserved
Vrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped • Lift • Cellar 12 m²
PriceCZK 3,960,000


Útulný byt v centru Brna v těsné blízkosti parku Lužánky. Byt se nachází v přízemí jedné ze starých budov na ulici Vrchlického sad, okna jsou směřovaná do vnitrobloku a tudíž je byt velice klidný a tichý. Celková výměra bytu je 29m2, součástí koupě je i sklepní kóje o výměře 12m2 (vedeno jako společná část budovy) a podíl na vnitrobloku

V bytě proběhla cca před 4 lety kompletní rekonstrukce, nové podlahy a dveře, nová kuchyňská linka a elektrické rozvody. Byt je částečně vybavený - kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, lednicí, pračkou, ohřívačem vody. Koupelna s WC, vanou a bojlerem, nástěnné police a policový/šatní systém v ložnici (s možností "schování" za vertikální žaluzie). Okna mají sítě proti hmyzu a žaluzie - obojí staré méně než 4 roky.

Vytápění v bytě zajišťovaly plynové waf kamna - momentálně nefunkční a určené k opravě/výměně. Další "problém" je světlo v koupelně - taktéž pravděpodobně nutná výměna. Další rozsáhlejší opravy v bytě nejsou nutné, pouze běžné opotřebení užíváním a byt je připravený k okamžitému nastěhování.

Z chodby před bytem je přímo přístup do vnitrobloku - do budoucna možnost udělat si tam zahrádku/posezení. Momentálně je dvorek poněkud zpustlý.

Na celém domě je plánována oprava zadní vnitroblokové fasády a právě sanace dvora, která je financována mimořádným příspěvkem do fondu SVJ - tento příspěvek je již za tuto bytovou jednotku UHRAZEN!

Property Characteristics

Listing ID865915
Layout1 bedroom
Available from04/10/2024
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha29
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 12 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.