Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vráž, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Vráž, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Vráž, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateVráž - Vráž u Písku, Jihočeský Region

Vráž - Vráž u Písku, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Stará Vráž u Písku v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 2 osoby.chata za noc: léto 1.500kč, zima 1.400kč. Objevte kouzlo neobyčejného ubytování v malebné lokalitě Vráž u Písku, kde na vás čeká naše útulná maringotka. V srdci Jižních Čech, obklopena krásnou přírodou, je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid a relaxaci daleko od městského shonu. Užijte si stylovou kombinaci rustikálního komfortu a blízkosti přírody – maringotka je plně vybavená, aby vám poskytla pohodlí moderního bydlení, přesto si zachovává svůj tradiční šarm. Ráno vás probudí zpěv ptáků a svěží venkovský vzduch, zatímco večer můžete pozorovat západ slunce nad lesy z vašeho soukromého venkovního posezení.

Poloha ve Vráži u Písku vám nabídne nekonečné možnosti prozkoumat okolní přírodní krásy i kulturní zajímavosti. Vydejte se na pěší túru nebo cyklovýlet podél řeky Otavy, navštivte nedaleký Písek s jeho historickým kamenným mostem a hradem, nebo si užijte relaxační den v místních lázních. Naše maringotka je ideálním místem pro romantický víkend ve dvou i klidné úniky pro jednotlivce. Přijďte a nechte se okouzlit tímto jedinečným zážitkem uprostřed krásné jihočeské krajiny!

Property Characteristics

NameMaringotka u Lízy
Bedroom1 ložnice
TownStará Vráž u Písku
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 2 osoby
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.