Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Lipno nad Vltavou, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Lipno nad Vltavou, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Lipno nad Vltavou, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateLipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský Region

Lipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský Region

Pronájem Vily Lipno nad Vltavou - Kobylnice v oblasti Šumava: 2 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.vila za týden: léto 25.900kč, zima 16.100kč. Hledáte unikátní ubytování na Lipně, kde si užijete pohodlí, přírodu a širokou škálu aktivit? Náš samostatný luxusní bungalov, vzdálený pouhých 50 metrů od pláže, je ideálním místem pro Vaši dovolenou. Proč si vybrat právě nás:

Náš samostatný dům se nachází pouhé 3 minuty od Skiareálu Lipno a 40 metrů od cyklostezky a 50 metrů od přehrady. Tedy jste přímo u všech možných aktivit, ať už v létě nebo v zimě. Bungalov je moderně zařízený a nabízí komfortní ubytování až pro 6 osob. Dvě ložnice, dvě sprchy, kompletně vybavený kuchyňský kout, infrasauna a prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu s možností posezení a grilování. WiFi a parkování pro dvě osobní auta v ceně. Samotné Lipno nabízí Lyžování v 5 hvězdičkovém Skiareálu, běžkování a bruslení na zamrzlé přehradě. V léto pak koupání, vodní sporty, cyklistika a procházky v přírodě. V neposlední řadě nedaleká krásná historická města Český Krumlov a Rožmberk. Dále naučná stezka Olšina, Čertova stěna nebo si užijte výhled z rozhledny Dobrá Voda. A pro děti Království lesa, bobová dráha nebo lanový park. Nezapomenutelné zážitky Vám zaručí také vyhlídkové plavby lodí a v korunách stromů.

Property Characteristics

NameHausLipno
Bedroom2 ložnice
TownLipno nad Vltavou - Kobylnice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 6 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.