Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Mladoňovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Mladoňovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Mladoňovice, Vysočina Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateMladoňovice - Mladoňovice na Moravě, Vysočina Region

Mladoňovice - Mladoňovice na Moravě, Vysočina Region

Pronájem Chalupy Mladoňovice v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 7 osob.chalupa za týden: léto 15.000kč. Ubytování u Mračků nabízí celou samostatnou přízemní část chalupy až pro 6 osob/+1

Parkování hned před vchodem bokem, přes průchozí oplocenou skalku. Krytá venkovní terasa, vedle se zatravněnou plochou s venkovním krbem a posezením u ohně. Součástí je i relaxační zimní zahrada s vnitřní vířivkou a venkovním bazénem. Chalupa se nachází nahoře nad kaplí, mimo hlavní silnici, u lesa, v malé vesničce Dobrá Voda u Jemnice, v okr. Třebíč, na samém spodku Vysočiny u Rakouských hranic na rozhraní krajů - jednou nohou v Jihomoravském - Znojemsko - Vranovská přehrada, Bítov, druhou nohou v Jihočeském kraji branou renesančními Slavonicemi do České Kanady, to vše propojené Rakouským Podyjím. O to lépe, je zde nesčetné množství krásných míst k navštívení. Dobrá Voda je poutní místo, vyhledávané skrze vysvěcenou kapličku s pramenem vody, podle pověsti zázračné. Malinká obec obklopená lesy, rybníky, loukami, skálami a potoky vlévajícími se do řeky Dyje, která dál protéká pod Bítovským hradem, a všemi Bítovskými zátokami až do Vranovské přehrady. Možnost koupání u lesa v rybníku bez lidí, nebo koupaliště v Kdousově, biotop v Jemnici, rybaření za malý poplatek 100m od domu v místním rybníku, nebo sportovní rybník Asuán - 1km, pěší procházky přírodou, nebo ideálně cykloturistikou.

Property Characteristics

NameUbytování u Mračků
Bedroom2 ložnice
TownMladoňovice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 7 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.