Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 1,100 m², Kolová, Karlovarský Region
plot for sale, 1,100 m², Kolová, Karlovarský Region

Plot for sale • 1100 m² without real estateKolová - Kolová, Karlovarský Region

Kolová - Kolová, Karlovarský Region
PriceCZK 2,000,000


Dobrý den

Nabízím k prodeji stavební pozemky o rozloze 1100 m² až 1500 m2 u Karlových Varů v obci Kolová ( blízko je mezinárodní letiště KV) Tyto ideální parcely se nachází v klidné lokalitě, která nabízí dokonalé spojení klidu a přírody s blízkostí veškeré občanské vybavenosti. Do Karlových Varu to máte 5 minut. Pozemky se nachází v Obci Kolová.

Díky své velikosti a stavebnímu charakteru je tato nemovitost skvělou investicí pro ty, kteří hledají možnost výstavby vlastního domova dle vlastních představ za atraktivni aktuální cenu, která se bude přístí měsíc zvyšovat a nadále poroste. Očekávaná cena je do roka 2500 Kč/m2 a více

Pozemek je vhodný pro stavbu rodinného domu s dostatkem prostoru pro zahradu, terasu či bazén. Díky své poloze a okolní zástavbě je zajištěna dostatečná infrastruktura a pohodlný přístup k veřejné dopravě.

Kolaudace síti od investora ( vše bude předmětem kupní smlouvy) proběhne ve dvou etapách

Etapa první - květen 2025

Etapa druhá - koncem roku 2025

Nenechte si ujít tuto jedinečnou cenu za aktuálních podmínek

Pokud hledáte ideální místo pro stavbu svého nového domova, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku této skvělé nemovitosti. Kontaktovat mě můžete skrz zprávy na této platformě.

Property Characteristics

Listing ID862957
Plot space1,100
Available from22/09/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.