Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 100 m², Elektrárenská, Prague, Prague
1 bedroom with open-plan kitchen flat for sale, 100 m², Elektrárenská, Prague, Prague

Flat for sale 2+kk • 100 m² without real estateElektrárenská, Prague - Michle

New
Elektrárenská, Prague - MichlePartially equipped • Lift • Garage • Terrace 15 m²
PriceCZK 7,497,000


Nabízíme k prodeji nadstandardní, atypický, velice prostorný, designově řešený byt loftového typu s velkou terasou, o dispozicích 2+kk a rozloze 85 m2 vnitřní bytové podlahové plochy (65 m2 základní půdorysné plochy + 20 m2 v horní galerii - ložnice) + 15 m2 na venkovní terase. Byt se nachází v moderním novostavbovém komplexu z roku 2005 se společnými prostory pavlačového typu v Praze 10 – Michli (Bohdalci).

V bytě je samostatná vstupní předsíň s prostornými vestavěnými skříněmi, vnitřní chodba, samostatná koupelna s prostornou vanou, umyvadlem a WC; do hlavní místnosti o výšce přibližně dvou pater je kromě velkého obývacího prostoru vsazena moderní kuchyň s kuchyňským a jídelním koutem a nad ní velmi prostorná vestavěná galerie s ložnicí o rozloze 20 m2, na niž se vstupuje po schodech s důmyslným vnitřním úložným prostorem tvořeným skříňkou a mnoha hlubokými zásuvkami.

Ložnicová galerie odpovídá rozměrem i výškou samostatnému pokoji, oddělenému od zbytku bytu svou zvýšenou polohou a zábradlím.

K bytu náleží velmi prostorný sklep 4 m2 a garážové stání v domě.

Tento byt se nachází v klidné lokalitě, ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s dostatkem prostoru a soukromí. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, kontaktujte mě skrz zprávy. Těším se na vaše zájem!

We offer for sale an above-standard, atypical, very spacious, design-oriented loft-type apartment with a large terrace, with a layout of 2+kk and a total area of 85 m2 of indoor floor space (65 m2 of basic floor area + 20 m2 in the upper gallery - bedroom) + 15 m2 on the outdoor terrace. The apartment is located in a modern new building complex from 2005 with common balcony-type spaces in Prague 10 - Michle (Bohdalci).

The apartment features a separate entrance hall with spacious built-in closets, an internal hallway, a separate bathroom with a spacious bathtub, sink, and toilet; the main room, approximately two stories high, includes a large living area with a modern kitchen with a kitchen and dining area, and above it a very spacious built-in gallery with a bedroom of 20 m2, accessed by stairs with clever internal storage space consisting of a cabinet and many deep drawers.

The bedroom gallery is equivalent in size and height to a separate room, separated from the rest of the apartment by its elevated position and railing.

The apartment includes a very spacious 4 m2 cellar and a parking space in the building garage.

This apartment is located in a quiet area, ideal for those looking for comfortable living with plenty of space and privacy. If you are interested in viewing this property, please contact me through messages. I look forward to your interest!

Property Characteristics

Listing ID862820
Layout2+kk
Available from21/09/2024
Floor3. podlaží z 4
Building constructionMixed
RisksPrověřit »
Užitná plocha100
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Economical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 15 m²
Lift
Wheelchair accessible
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.