Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 805 m², Lhota, Středočeský Region
plot for sale, 805 m², Lhota, Středočeský Region
plot for sale, 805 m², Lhota, Středočeský Region

Plot for sale • 805 m² without real estateLhota - Lhota u Dřís, Středočeský Region

Lhota - Lhota u Dřís, Středočeský Region
PriceCZK 7,500,000


Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit tento krásný stavební pozemek o rozloze 805m2, který se nachází v klidné lokalitě Lhota u Dřís. Pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu či rekreačního objektu, je vhodný pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň ideální dostupnost Prahy.

Díky své rozloze 805 m2 poskytuje dostatek prostoru pro vaše budoucí plány a projekty. Okolí je obklopeno zelení a nabízí možnost relaxace a odpočinku.

U obce Lhota leží jedna z nejznámějších rekreačních oblastí pro Prahu a celé okolí - jezero Lhota s čistou vodou, ideální místo pro koupání a rekreaci. V obci naleznete obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, hostinec, knihovnu, lékařskou ordinaci praktického lékaře a hřiště (fotbal, tenisové kurty, volejbalové hřiště). Kompletní vyšší vybavenost je v nedalekém Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi - jen 5 minut cesty autem.

Pro více informací či prohlídku pozemku mě prosím kontaktujte.

Property Characteristics

Listing ID862731
Plot space805
Available from20/09/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.