Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Flat for sale 3+1 • 72 m² without real estateŠluknovská, Prague - Střížkov

New
Šluknovská, Prague - StřížkovEquipped • Lift • Loggia 9 m²
PriceCZK 6,900,000


Prodej krásného a prostorného bytu 3+1 v panelové budově. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je kompletně vybavená. Byt se nachází na 6. podlaží (5. patro) z celkových 8 podlaží s výtahem v domě. Celková plocha bytu činí 70 m2 a nabízí pohodlné bydlení pro rodinu či jednotlivce. Na chodbě je k dispozici komora.

Byt disponuje lodžie o velikosti 9 m2, který nabízí krásný výhled do okolí. Parkování je možné v okolí domu, garáž však není součástí nabídky. Budova disponuje energetickým štítkem C, což zaručuje úsporné bydlení.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Stanice metra Střížkov v blízkosti. Slepá ulice bez provozu. Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku. Těším se na vaše zájem!

Sale of a beautiful and spacious 3+1 apartment in a panel building. The property is in very good condition and fully equipped. The apartment is located on the 6th floor (5th floor) out of a total of 8 floors with an elevator in the building. The total area of the apartment is 70 m2 and offers comfortable living for a family or individual. There is a storage room available in the hallway.

The apartment has a balcony with a size of 9 m2, offering a beautiful view of the surroundings. Parking is possible around the building, but a garage is not included in the offer. The building has an energy label C, ensuring energy-efficient living.

This property is ideal for those looking for a peaceful living close to all amenities. If you are interested in this apartment, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing. I look forward to your interest!

Property Characteristics

Listing ID862617
Layout3+1
Available from19/09/2024
Floor5. podlaží z 7
Building constructionPrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha72
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Economical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Loggia balcony: 9 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.