Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Dolní Moravice, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Dolní Moravice, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Dolní Moravice, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateDolní Moravice - Dolní Moravice, Moravskoslezský Region

Dolní Moravice - Dolní Moravice, Moravskoslezský Region

Pronájem Chaty Dolní Moravice v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chata za noc: léto 2.000kč, zima 2.500kč. Chaty Hrubý - Jeseníky nabízí 2 útulné chaty v oblasti Hrubého Jeseníku mezi obcí Dolní Moravice a Malou Morávkou. Chaty jsou součástí pěkného areálu Avalanche.

Tyto chaty spolu sice sousedí, ale zároveň má každá své zázemí (posezení s grilem, domeček na lyže, motorku, kola + el. přípojku na nabíjení, atd. ). Chaty je samozřejmě možné pronajmout samostatně. Jsou stavbou stejné, jen se liší počtem lůžek. Chata č. 36.má uzavřenou terasu, ideální pro pobyt s pejskem. Chata č. 35.má navíc klimatizaci. Areál Avalanche leží nedaleko od lyžařského ski areálu Karlov, Kopřivná, Čerťák. V létě Bike Park Karlov, Kopřivná. V okolí do 15km Karlova Studánka, Údolí bílé Opavy, Praděd, rozhledna Nová Ves, vodopád, atd. Pobyt zde je ideální pro rodiny s dětmi, či skupinky přátel. V areálu je penzion, pár metrů od chat, který má pro naše ubytované k dispozici vinný sklípek, který slouží i jako restaurace - možnost polopenzí. V létě venkovní posezení, velké ohniště. Také můžete využít wellness - vířivku, saunu a masáže. Pokud budete chtít tyto služby penzionu využít, doporučuji si alespoň pár dní předem ověřit otevírací dobu a udělat rezervaci určitých procedur. Děti jistě potěší hřiště, dětský koutek a zvířátka.

Property Characteristics

NameChaty Hrubý - Jeseníky
Bedroom4 ložnice
TownDolní Moravice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 10 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.