Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 1,099 m², Nenačovice, Středočeský Region
plot for sale, 1,099 m², Nenačovice, Středočeský Region

Plot for sale • 1099 m² without real estateNenačovice - Nenačovice, Středočeský Region

New
Nenačovice - Nenačovice, Středočeský Region
PriceCZK 6,490,000


Nabízím k prodeji pozemek o rozloze 1099 m² vhodný k výstavbě vašeho vysněného domova či rekreačního sídla. Tento stavební pozemek se nachází v klidné lokalitě, která nabízí ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Díky své velké ploše poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich plánů a snů. Pozemek je vhodný pro stavbu rodinného domu s rozlehlou zahradou nebo pro vytvoření luxusního venkovského sídla s bazénem a terasou.

Světlá budoucnost vašeho nového domova začíná právě zde. Buďte tvůrcem vlastního příběhu a začněte budovat své vysněné bydlení na tomto jedinečném pozemku. Možnost vlastního domova na klidném místě je nyní doslova na dosah ruky.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě pro více informací. Těším se na vaše zprávy a společně najdeme tu nejlepší cestu k realizaci vašich snů o bydlení.

Property Characteristics

Listing ID862303
Plot space1,099
Available from17/09/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.