Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague
Studio flat to rent, 31 m², Topolová, Prague, Prague

Flat to rent Studio • 31 m² without real estateTopolová, Prague - Záběhlice

Don’t miss out
Topolová, Prague - ZáběhlicePartially equipped • Lift
Monthly rentCZK 14,700

+ Service chargesCZK 3,265
+ Utility chargesCZK 800
+ Refundable depositCZK 14,700

Interested?

DM all private owners and save CZK 14,700 on commissions.


Nabízím k pronájmu svůj moderně zařízený byt o dispozici 1+kk, o celkové ploše 31 m² v rezidenci Topolová na Praze 10, vhodný i pro pár. Byt je po rekonstrukci 2020. Je světlý, orientovaný na východ (žaluzie samozřejmostí). Nachází se v posledním 11. patře. Byt je vybaven velkou vestavěnou šatní skříní, pračkou, ledničkou, sklokeramickou deskou, troubou, mikrovlnkou, postelí 180 x 200 s matrací, stolem s židlemi. Vybavení kuchyně po domluvě. Je zde spousta úložného prostoru. Koupelna disponuje prostorným sprchovým koutem, toaleta je oddělena.

Přímo v rezidenci najdete recepci (24/7), fitness centrum, společenskou místnost s připojením na wifi. Cca minutu od rezidence se nachází mnoho restaurací, OC Cíl, supermarket Albert, knihovna. V blízkosti je spoustu zeleně např. Hostivařský lesopark, Toulcův dvůr, Hálův statek.

Výborná dopravní dostupnost: přímo před domem autobusová zastávka Centrum Zahradní město (3 zastávky na metro Skalka), cca 5 minut na tramvajovou zastávku Sídliště Zahradní město (cca 20 min do centra), cca 10 min na vlakovou zastávku Zahradní město.

Nájemné ve výši 14 700 Kč + 4 065 Kč poplatky (elektřina, voda, teplo a veškeré služby mimo internet).

Kauce ve výši jednoho nájmu.

K nastěhování od listopadu 2024.

Preferuji dlouhodobý pronájem.

I offer for rent my modern furnished apartment with 1+kk layout, with a total area of 31 m² in the Topolová residence in Prague 10, suitable for a couple. The apartment has been renovated in 2020. It is bright, east-facing (blinds included). It is located on the 11th and top floor. The apartment is equipped with a large built-in wardrobe, washing machine, refrigerator, ceramic hob, oven, microwave, bed 180 x 200 with mattress, table with chairs. Kitchen equipment can be negotiated. There is plenty of storage space. The bathroom has a spacious shower, and the toilet is separate.

In the residence, you will find a reception (24/7), a fitness center, a social room with wifi connection. Just a minute away from the residence, there are many restaurants, the OC Cíl shopping center, Albert supermarket, and a library. Nearby, there is plenty of greenery such as Hostivařský forest park, Toulcův dvůr, Hálův statek.

Excellent transport accessibility: in front of the building, there is a bus stop Centrum Zahradní město (3 stops to Skalka metro station), about 5 minutes to the tram stop Sídliště Zahradní město (about 20 minutes to the city center), about 10 minutes to the Zahradní město train station.

Rent is 14,700 CZK + 4,065 CZK utilities (electricity, water, heating, and all services except internet). Deposit in the amount of one rent.

Available for move-in from November 2024.

I prefer long-term rental.

Property Characteristics

Listing ID862223
LayoutStudio
Available from01/11/2024
Floor11. podlaží z 11
Užitná plocha31
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionPrefab concrete

Additional information

Wheelchair accessible
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.