Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Flat for sale • 55 m² without real estateSokolovská, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický Region

Sokolovská, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický RegionGarage • Cellar 3 m²
PriceCZK 3,200,000


Přímý majitel nabízí prodej nově vybudovaného podkrovního bytu o užitné ploše 55m2 ve Svitavách v centru města na ulici Sokolovská. Podlahová plocha tohoto bytu je 78m2 a nachází se ve 3. podlaží budovy. Díky své jednoduché dispozici nabízí byt pohodovou možnost bydlení, či uložení prostředků do nemovitosti, do které není nutné investovat a garantuje tak pasivní příjem. Díky střešním a vikýřovým oknům je byt prosvětlený. V koupelně je sprchový kout a je zde také technická místnost s plynovým kotlem. Tento nový byt je nevybavený. Velkou výhodou je parkovací stání za domem v uzavřeném areálu.

Budova disponuje energetickým štítkem B. K bytu patří společný sklep o ploše 5 m2. V přízemí domu je i společná kolárna.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu.

Nenechte si tuto příležitost ujít a staňte se majitelem tohoto skvostného bytu!

The direct owner offers for sale a newly built attic apartment with a floor area of 55m2 in Svitavy in the city center on Sokolovská Street. The floor area of this apartment is 78m2 and it is located on the 3rd floor of the building. Thanks to its simple layout, the apartment offers a comfortable living option or an opportunity to invest in a property that does not require any additional investment and guarantees passive income. The apartment is bright thanks to the roof and dormer windows. There is a shower in the bathroom and also a technical room with a gas boiler. This new apartment is unfurnished. A great advantage is the parking space behind the building in a closed area.

The building has an energy label B. The apartment also includes a shared cellar with an area of 5m2.

This apartment is ideal for those seeking modern living in a quiet location. Contact us for more information and arrange a viewing of this amazing apartment.

Don't miss this opportunity and become the owner of this magnificent apartment!

Property Characteristics

Listing ID862150
LayoutOther
Available from17/09/2024
Floor3. podlaží z 3
EPCB - Very economical
Užitná plocha55
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Basement: 3 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.