Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 1,146 m², Petřvald, Moravskoslezský Region
plot for sale, 1,146 m², Petřvald, Moravskoslezský Region
plot for sale, 1,146 m², Petřvald, Moravskoslezský Region
plot for sale, 1,146 m², Petřvald, Moravskoslezský Region

Plot for sale • 1146 m² without real estatePetřvald - Petřvald u Karviné, Moravskoslezský Region

Don’t miss out
Petřvald - Petřvald u Karviné, Moravskoslezský Region
PriceCZK 2,979,600


Nabízím k prodeji pozemky o rozloze 1146 m2 určené k zástavbě. Unikátní parcela ke stavbě se nachází v klidné lokalitě, ideální pro stavbu rodinného domu. Parcela je vhodná pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení. Díky své rozloze poskytuje dostatek prostoru pro zahradu s terasou, kde si můžete užívat relaxaci a odpočinek.

Pozemek je přístupný z ulice K Ubytovnám. Na pozemek je přivedena el. přípojka. Vodovod vede v komunikaci na hranicí parcely.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody a restaurace, což zajišťuje pohodlný a komfortní životní styl pro celou rodinu.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro své nové bydlení či investici do nemovitostí. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky této atraktivní nemovitosti. Těšíme se na vaše zprávy a případné setkání!

Property Characteristics

Listing ID862054
Plot space1,146
Available from16/09/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.