Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateRokytnice nad Jizerou - Františkov v Krkonoších, Liberecký Region

Rokytnice nad Jizerou - Františkov v Krkonoších, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Rokytnice nad Jizerou - Františkov v oblasti Krkonoše: 2 ložnice, max. 5 osob.chalupa za týden: léto 17.000kč, zima 18.000kč. Naše roubená chalupa se nachází v Krkonošském národním parku ve známém rekreačním středisku Rokytnice nad Jizerou Františkově v krásné přírodě mimo zástavbu obce, ale zároveň v rozumné dostupnosti k lyžařskému areálu. Horní domky a dalším lyžařským možnostem pro sjezdaře, běžkaře či pěší turisty. Chalupa je jako stvořená pro odpočinek v klidném prostředí, v okolí je pouze několik rekreačních také roubených chalup. Nebudete ničím rušeni, je možné si uvařit, posedět na terase při krásném západu slunce a užít si příjemný večer s rodinou či přáteli u sklenky vína nebo lahodného čaje. Chalupa je zařízena k celoročnímu provozu, vytápění el. přímotopy, v koupelně je bojler a sprchový kout, kuchyň má vše potřebné pro vaření, el. sporák, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, topinkovač, kávovar na kapsle Dolce Gusto. V podkroví jsou dva pokoje, v jednom je TV, krbová kamna a pohovka pro příjemné posezení.

Od jara do podzimu je možnost mnoha výletů do celých Krkonoš jak pro pěší turisty tak pro zdatnější cykloturisty. V Rokytnici jsou půjčovny sportovních potřeb pro zimní sporty i letní aktivity. S elektrokolem je možné celkem snadno zvládnout i náročná horská stoupání a každý výletní cíl je dosažitelný i pro průměrně zdatného návštěvníka nejvyšších českých hor. Daleko to není také do Jizerských Hor, které nabízejí rovněž velké možnosti sportovního i rekreačního vyžití. Nabízí se i výlet do blízkého Polska a možnost poznat Krkonoše " z druhé strany ".

Property Characteristics

NameRoubená chalupa
Bedroom2 ložnice
TownRokytnice nad Jizerou - Františkov
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 5 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.