Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 4,086 m², Tachov, Plzeňský Region
plot for sale, 4,086 m², Tachov, Plzeňský Region
plot for sale, 4,086 m², Tachov, Plzeňský Region
plot for sale, 4,086 m², Tachov, Plzeňský Region
plot for sale, 4,086 m², Tachov, Plzeňský Region

Plot for sale • 4086 m² without real estateTachov - Mýto u Tachova, Plzeňský Region

Tachov - Mýto u Tachova, Plzeňský Region
PriceCZK 3,300,000


Nabízím k prodeji pozemkovou parcelu č.34/1 o výměře 4.086 m2 v k.ú. Mýto u Tachova. Pozemek je travnatý a mírným sklonem na jižní stranu. Pozemková parcela je v současné době evidována jako zahrada a má zrealizovaný sjezd na silnici III/19912. Pozemek se nachází v zastavěném území, dle územního plánu obce v zastavitelné ploše pro bydlení individuálního venkovského typu. V současné době je elektřina přivedena na hranici pozemku. Zdroj vody je vzdálenosti 200m od pozemku nebo je možno vykopat vlastní zdroj vody. V roce 2025 má dojít k výstavbě tlakové kanalizace. Nachází se v II. ochranném pásmu vodního zdroje VD Lučina.

Pozemek je vhodný pro ty, kteří ocení blízkost přírody a zároveň potřebují rychlou dostupnost do města nebo do SRN.

Nachází se v II. ochranném pásmu vodního zdroje VD Lučina.

I offer for sale a land parcel no. 34/1 with an area of 4,086 m2 in the cadastral area of Mýto near Tachov. The land is grassy and gently sloping to the south. The land parcel is currently registered as a garden and has a driveway to road III/19912. The land is located in a built-up area, according to the local development plan suitable for individual rural housing. Currently, electricity is available at the boundary of the land. The water source is 200m away from the land or it is possible to dig your own water source. In 2025, a pressure sewer system is planned to be built. It is located in the second protection zone of the water source VD Lučina. The land is suitable for those who appreciate the proximity to nature and at the same time need quick access to the city or to Germany. It is located in the second protection zone of the water source VD Lučina.

Property Characteristics

Listing ID861018
Plot space4,086
Available from10/09/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.