Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 33 m² without real estateŽitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský Region

Reserved
Žitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský RegionPartially equipped • Lift • Parking • Loggia 3 m²
Monthly rentCZK 11,500

+ Service chargesCZK 3,000
+ Utility chargesCZK 1,300
+ Refundable depositCZK 11,500


Pronájem 2+kk (OV), Brno-Řečkovice a MH, ul. Žitná, byt volný od 1. 11. 2024 (možno i dříve), bez provize RK

Pronajmu slunný byt v OV s dispozicí 2+kk (viz půdorys), nacházející se v 6. NP 13. patrového zrenovovaného bytového domu se 2 výtahy na ulici Žitná v klidné městské části Brno - Řečkovice a Mokrá Hora. Bytový dům je monitorován kamerovým systémem s čipovým přístupem do domu. Před bytovým domem je bezzónové parkoviště (za domem jsou též parkovací plochy), v dosahu chůze do 5 min. zastávka tram 1 (cca 15 min do centra), obchod Billa, lékárna, pekárna aj. a přímo před domem je situována zastávka bus 42 a 70 (směr Globus, Kuřim).

Byt je kompletně zrekonstruován a částečně vybaven, a to novou kuchyňskou linkou (trouba, sklokeramická varná deska a myčka zn. Whirlpool), ke které je přimontována lednice s mrazákem zn. Gorenje a pračka zn. Blomberg. Koupelna je se sprchovým koutem a WC. V předsíni je umístěna šatna/komora (značný odkládací/úložný prostor), telecom (s monitorem), ložnice (hlavní obytný pokoj) je vybavena po celé jedné straně stěny vestavěnou skříní na míru se zrcadlem (viz foto). Z dalšího vybavení bytu je k dispozici v obývací části prostorná police, pohovka (sofa), taburet, TV skleněný stolek. V bytě je zavedeno internetové připojení spol. Netbox (hradí si nájemce sám). Nabízí se i možnost využívat prosklenou lodžii v mezipatře domu a na žádost uzamykatelnou kolárnu/kočárkárnu v suterénu domu.

Lze zajistit kvartálně generální úklid bytu za úplatu.

Požaduji jistotu (kauci) ve výši jednoho měsíčního nájemného. Nájemní smlouva na dobu určitou (1 rok) s možností prolongace (prodloužení) nájmu.

Byt je dispozičně a vybaveností vhodný pro 1 pracující dospělou osobu či pro 2 dospělé osoby jako tzv. „startovací“ bydlení pro pár. Počtu osob je přizpůsobena i výše záloh na služby.

Byt je volný od 1. 11. 2021 (případně i dříve v říjnu 2024). Prohlídka bytu je možná kdykoliv od 16. 9. 2024

po domluvě.

Měsíční nájemné ve výši 11.500 Kč + zálohy na služby vč. elektřiny: 1 dospělá osoba ve výši 4.300 Kč měsíčně; 2 dospělé osoby ve výši 5.300 Kč měsíčně.

Property Characteristics

Listing ID860847
Layout2+kk
Available from01/11/2024
Floor6. podlaží z 13
Building constructionPrefab concrete
ReconstructionComplete
Užitná plocha33
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Loggia balcony: 3 m²
Lift
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.