Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 44 m² without real estateU Kasáren, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

U Kasáren, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionPartially equipped • Lift • Garage • Cellar 1.56 m² • Loggia 5.6 m²
Monthly rentCZK 15,900

+ Service chargesCZK 3,000
+ Utility chargesCZK 800
+ Refundable depositCZK 15,900


K pronájmu nabízíme útulný byt 2+kk s prostornou lodžií, nacházející se v klidné části Mladé Boleslavi, ulice U kasáren. Byt má výměru 44,7 m² (obývací pokoj + kuchyňský kout, ložnice, chodba, koupelna oddělené WC) + lodžie - 5,6 m² a je situován ve 3. patře šestipodlažního cihlového domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. K bytu náleží zděný sklep (1,53 m²) v přízemí a podzemní garážové stání.

Kuchyňský kout je vybavený myčkou, lednicí, elektrickým sporákem a digestoří. Z obývacího pokoje je přímý vstup na lodžii, která poskytuje příjemné místo k odpočinku.

Měsíční náklady spojené s provozem bytu, včetně fondu oprav, jsou 3 000 Kč (plus elektřina). Díky novým plastovým oknům s trojsklem a zateplení celého domu jsou náklady na vytápění velmi nízké.

V bezprostřední blízkosti najdete veškeré služby – obchody, lékárny, restaurace, poštu, sportoviště, a také lesopark Štěpánka, ideální pro rekreaci. Byt je ihned připraven k nastěhování.

Property Characteristics

Listing ID860550
Layout2+kk
Available from06/09/2024
Floor3. podlaží z 5
HeatingCentral
Užitná plocha44
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionMixed

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 5.6 m²
Garage
Basement: 1.56 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.