Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Kovářská, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Kovářská, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Kovářská, Ústecký Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateKovářská - Kovářská, Ústecký Region

Kovářská - Kovářská, Ústecký Region

Pronájem Rekreačního domu Kovářská v oblasti Krušné hory: 6 ložnic, max. 27 osob.za apartmán za noc: celoročně 2.000kč. Apartmánový dům Boule se nachází ve velmi atraktivní části Krušných hor (v městysi Kovářská), umožňují tak aktivní trávení dovolené po celý rok. Má ideální polohu pro vyznavače sjezdového lyžování, kousek od Klínovce, Božího Daru, či německého Fichtelbergu. Své si užijí i milovníci klasického lyžování - udržované stopy jsou pravidelně připravovány jak přímo v Kovářské, tak i blízkém okolí. Jaro, léto a podzim je ideálním časem pro procházky po okolí nebo pro vyjížďky na kole, při kterých můžete poznávat i blízké památky UNESCO (Měděnec, Jáchymov …. ). Velkým lákadlem jsou i místní lesy, které se během houbařské sezony stávají “ houbařským rájem”.

Dům je ideální pro skupiny (maximání kapacita 27 lůžek) Může sloužit jako místo pro pořádání víkendových i "jiných" oslav. Pronajmout lze celý objekt nebo jednotlivé apartmány.

Property Characteristics

NameApartmánový dům Boule
Bedroom6 ložnic
TownKovářská
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 27 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.