Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 70 m² without real estateZdiměřická, Prague - Chodov

Zdiměřická, Prague - ChodovPartially equipped • Lift • Parking • Cellar 3.3 m² • Loggia 3.2 m²
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 4,526
+ Utility chargesCZK 1,200
+ Refundable depositCZK 40,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní a útulný byt 3+1 v panelové budově v 9. patře s výtahem, který nabízí svým budoucím nájemníkům velmi dobrý standard bydlení. Nemovitost o celkové ploše 70 m2 je částečně vybavena a nabízí bezbariérový přístup a bezplatné parkování přímo před domem.

Kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči (trouba ,plynový sporák, digestoř, myčka, mikrovlná trouba) spolu s jídelním stolem a židlemi. V obývací části dle dohody lze ponechat rohovou sedací soupravu.Ložnice může zůstat vybavena prostornou postelí 180x200 (bez matrací a roštů),skříní a nočními stolky.Třetí pokoj zůstane bez vybavení. Koupelna disponuje vanou a žebříkovým radiátorem, umyvadlovou skříňkou a skřínkou s poličkami a zabudovaným košem na prádlo. Toaleta je samostatná. Spoustu úložného prostoru Vám poskytne samostatná komora umístěná přímo v bytě 1,14m2 a dále komora přímo na 9. patře (za výtahovou šachtou) o velikosti 3,3m2. V domě je možno využít kolárny.

Tento prostorný byt s dispozicí 3+1 je ideální pro rodinu či páry, kteří ocení klidné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody a restaurace.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování cca od 01.11.2024.

Dům je umístěn na okraji sídliště s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. K nejbližší zastávce autobusu dojdete za pouhé tři minuty (linky č. 213, č.136, č.122, č. 363) a pouze jedna zastávka na metro C -Opatov.

V blízkosti domu se nachází Milíčovský les, který sje v současnosti velmi oblíbeným místem pro relaxaci i aktivní odpočinek.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby činí 4526 Kč/měsíc /4os.(lze upravit dle nahlášeného počtu osob) + elektřina ( v současnosti cca 1000kč/měsíc a plyn (cca 200Kč/měs), které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, a vratnou kauci ve výši 40 000 Kč.

V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání,zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Pro zájemce je k dispozici možnost kontaktovat majitele skrze zprávy / komunikační platformu a domluvit si prohlídku této pěkné nemovitosti. Buďte první, kdo si tento byt pronajme a začne zde tvořit nové domov!

Fotografie zobrazují současný stav bytu s vybavením, které mimo výše uvedený popis bude odvezeno (např. pračka,susička, lednice).

Property Characteristics

Listing ID858413
Layout3+1
Available from01/11/2024
Floor9. podlaží z 12
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionPrefab concrete

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 3.2 m²
Lift
Basement: 3.3 m²
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.