Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateJ. Bendy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský Region

Reserved
J. Bendy, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský RegionPartially equipped • Lift • Parking • Cellar 3 m² • Loggia 2.6 m²
Monthly rentCZK 11,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 26,000


Útulný byt 2+kk v panelové domě nabízí k pronájmu majitel. Nemovitost se nachází ve 4. patře z celkových 8. Dispozice bytu poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení páru nebo studentů, kteří nemají problém s pravidelnou úhradou měsíčního nájmu.

Byt je ve velmi dobrém stavu a částečně vybaven (kuchyňská linka : digestoř, sklokeramicka deska, trouba, lednice), což umožňuje novým nájemníkům přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. K dispozici je parkování před budovou a novy výtah pro pohodlnější přesun mezi jednotlivými podlažími.

Součástí pronájmu je sklep o velikosti 3 m2 a lodžie s venkovními roletami o ploše 2,6m2, která nabízí možnost relaxace na čerstvém vzduchu. Bezbariérový přístup není k dispozici.

Tato nabídka je ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě. Majitele je možné kontaktovat skrz zprávy pro více informací či domluvení prohlídky. Buďte první, kdo využije této skvělé příležitosti a pronajme si tento pěkný byt. Zálohy na energie 3000 Kč, kauce dva nájmy 26000 Kč. Momentálně v bytě probíhají interiérové úpravy. Realitní kanceláře prosim o nekontaktování.

Property Characteristics

Listing ID858405
Layout2+kk
Available from14/09/2024
Floor4. podlaží z 8
Building constructionPrefab concrete
Age10 to 30 years
ReconstructionInterior
Užitná plocha42
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCE - Wasteful
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Basement: 3 m²
Parking
Loggia balcony: 2.6 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.