Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 46 m² without real estateA. Trägera, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský Region

A. Trägera, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský RegionPartially equipped • Parking
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 80
+ Utility chargesCZK 2,420
+ Refundable depositCZK 14,500


Pronajmu byt 2+1 v domě v 1. patře v menším bytovém domě v Kněžských Dvorech, 300 m od Bosche. Byt obsahuje předsíň, kuchyni, 2 pokoje a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Okna pokojů jsou orientovány na západ. Severní bok domu je zateplený. Byt je po celkové rekonstrukci, v kuchyni je úplně nová kuchyňská linka s novými spotřebiči: lednice, indukční varná deska, el. trouba, digestoř, kompletně nová koupelna. Internet od Starnetu je zdarma. Podlahy jsou vinylové, v kuchyni, předsíni a v koupelně dlažba. Okna plastová. Teplá voda je ohřívána bojlerem, který je umístěn v kotelně. Topení je plynové, kotel je též mimo byt - v kotelně v přízemí. Na všechny energie jsou osazeny měřiče. Byt je vybaven moderním základním nábytkem - dvoulůžko, šatní skříň, záclony. 50 m od domu je zastávka MHD, 700 m vlaková zastávka. Do centra 20 minut MHD, do přírody 5 minut pěšky, v blízkosti jsou cyklotrasy kolem Vltavy. Byt je určen pro 1-2 osoby, preferujeme slušné, spolehlivé a pracující nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Záloha 2500,- Kč na energie je pro 1 pracující osobu přiměřená, po vyúčtování energií se nedoplácí. Při podpisu nájemní smlouvy požadujeme složit první nájemné a první zálohu na energie + kauci ve stejné výši, celkem 29.000,- Kč.

Pokud hledáte útulné bydlení s možností parkování a klidnou lokalitou, neváhejte mi napsat zprávu se stručnými informacemi o sobě a domluvíme si prohlídku. Těším se na Váš zájem!

Property Characteristics

Listing ID858387
Layout2 bedroom
Available from25/08/2024
Floor1. podlaží z 2
Building constructionBrick
ReconstructionInterior
Užitná plocha46
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Economical
DesigneStandard

Additional information

Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.