Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Jablonec nad Nisou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Jablonec nad Nisou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Jablonec nad Nisou, Liberecký Region

Recreational property to rent • 10 ložnic without real estateJablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký Region

Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký Region

Pronájem Vily Jablonec Nad Nisou v oblasti Jizerské hory: 10 ložnic, celkem pro 1 až 30 osob.za apartmán za noc: celoročně 2.100kč. Máte zájem bydlet jako na zámku? V tom případě vám nabízíme ubytování v nově zrekonstruované Ertlově vile z roku 1912 v šesti nových apartmánech. Vila nabízí 2 malé a 4 velké kompletně vybavené a vkusně zařízené apartmány. V rámci objektu je také možnost si pronajmout tělocvičnu a relaxační místnost se saunou, krbem, posezením s kuchyňkou, WC a dvěma sprchovými kouty. Vila je kompletně oplocena, vybavena venkovním kamerovým systémem a parkováním na vlastním pozemku s bránou na dálkové ovládání přes telefon. Všechny apartmány jsou napojeny na WI - FI. Vila se nachází v docházkové vzdálenosti od centra Jablonce n. N. a také velmi oblíbené Jablonecké přehrady. Jedná se o velmi klidné místo u lesa. Do krajského města Liberce se dostanete autem za ca. 10 minut a na okraj Prahy za ca. 45 minut.

Vila se nachází na adrese Polní 2316/59,466 01 Jablonec nad Nisou, což je lokalita s mnoha výhodami. Jablonec nad Nisou je malebné město známé svou bohatou historií a krásnou přírodou. Okolí nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity, jako jsou turistika, cyklistika a vodní sporty. Město je také proslulé svým sklářským průmyslem, což lze vidět v místních muzeích a galeriích. Díky své poloze v blízkosti Jizerských hor je ideálním výchozím bodem pro zimní sporty.

Property Characteristics

NameApartmány Ertlova vila
Bedroom10 ložnic
TownJablonec Nad Nisou
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 30 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.