Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Putim, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Putim, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Putim, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estatePutim - Putim, Jihočeský Region

Putim - Putim, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Putim v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chata za týden: léto 25.000kč. Bungalovy Putim jsou postaveny na velkém pozemku na břehu řeky Blanice v krásné obci Putim, 3 km od historického jihočeského města Písek. Bungalovy jsou zbrusu nové a nabízejí veškeré pohodlí. Poloha a její typ splňuje nejvyšší standardy pro strávení kvalitní dovolené. Existuje mnoho možností, jak strávit dovolenou v Bungalovy Putim, kde se nabízí nejrůznější prohlídky v nejzelenější části České republiky.

Dobré sportovní prostředí, ale může také vyhovět potřebám mladé rodiny s dětmi nebo prostě lidem, kteří chtějí jen odpočívat v klidném prostředí zeleně. Pro sportovní fanoušky může oblast nabídnout pěší turistiku, cyklistiku v blízkých horách, stejně jako golfová hřiště, tenisové kurty a další v blízkém okolí. Každý bungalov má 900m² pozemku, příjemnou terasu (30m²) pokrytou střechou. Zastavěná plocha jednoho bungalovu je 100m². Naši hosté mohou využít bazén (7,3 x 3,7m).

Property Characteristics

NameBungalow
Bedroom2 ložnice
TownPutim
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 6 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.