Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
No image available

Flat to rent 3+1 • 75 m² without real estateŠluknovská, Prague - Střížkov

Designed for roommates
Šluknovská, Prague - StřížkovPartially equipped • Lift • Balcony 7 m²
Monthly rentCZK 30,000

+ Service chargesCZK 7,800
+ Refundable depositCZK 30,000

Interested?

DM all private owners and save CZK 30,000 on commissions.


Pronajmu 3 neprůchozí pokoje v bytě 3+1 v panelové budově s velmi dobrým stavem. Byt je vybaven a nachází se na prvním podlaží . Celková plocha bytu činí 75 m². Možnost spolubydlení je vítána. V budově je k dispozici výtah.

K dispozici není parkování ani garáž, ale v blízkosti je možné najít veřejné parkování. K bytu patří balkón o ploše 7 m².Pokoje se pronajímají primo od majitele s možnosti vystaveni potvrzení na Obytovani. Maximální počet osob 6 , minimální doba najmu rok. Cena za pokoj 14000 Kč. V pokoji muže bydlet jedna , nebo dvě osoby.Anebo mužů pronájmu cely byt za cenu 30000+ 7500 poplatky

Здам 3 непрохідні кімнати в квартирі 3+1 в панельному будинку в дуже хорошому стані. Квартира обладнана і знаходиться на першому поверсі. Загальна площа квартири 75 м². Вітається можливість спільного проживання. В будинку є ліфт.

Немає автостоянки чи гаража, але неподалік є громадська автостоянка. До квартири входить балкон площею 7 м². Кімнати здаються безпосередньо від власника з можливістю оформлення акту заселення. Максимальна кількість осіб 6, мінімальний термін оренди рік. Ціна за номер 14000 крон. В кімнаті може проживати одна або дві людини, а можна зняти всю квартиру за ціною 30000 + 7500Pro více informací či domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy. Těším se na vaše zájem a spolupráci.

Property Characteristics

Listing ID857887
Layout3+1
Available from01/09/2024
FloorGround floor
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionPrefab concrete

Additional information

Balcony: 7 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.