Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Horní Řasnice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Řasnice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Řasnice, Liberecký Region

Recreational property to rent • 11 ložnic without real estateHorní Řasnice - Horní Řasnice, Liberecký Region

Horní Řasnice - Horní Řasnice, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Horní Řasnice v oblasti Jizerské hory: 11 ložnic, celkem pro 2 až 38 osob.chalupa za noc: celoročně 30.000kč. Řasnická stodola se nachází na úplné samotě s úžasným výhledem na Jizerské hory. Je vhodná pro pronájmy větších skupin osob. Ideální pro skupiny přátel nebo firemní akce či soukromé oslavy. V okolí je spousta cyklistických a turistických tras, včetně půjčovny kol a největším lákadlem je Single Trek v Novém Městě pod Smrkem, kde naleznete spoustu upravených tratí v krásné přírodě a s úžasnými výhledy. V blízkosti je také několik sjezdovek. Pro soukromé pobyty nabízíme možnost snídaně či polopenze. Pro firemní akce a oslavy máme připravenou lákavou nabídku v podobě našeho vynikajícího cateringu. Disponujeme také plně vybaveným barem. Vzhledem k tomu, že se stodola nachází mimo obydlenou oblast, je možné si večírky užívat až do rána. Parkování až pro 50 aut. Možnost parkování karavanů a stanování. K dispozici je také ohniště a gril. V okolí je spousta vyžití také pro děti. Nedaleko je také jezero Berzdorfer See, u kterého si budete připadat jako u moře. Cca 15 km se nachází malé horské městečko Swieradow Zdroj, kde se nachází sjezdovka s lanovkou, bobová dráha a Stezka korunami stromů. Nedaleko je také ZOO Žitava nebo Dinopark.

Prostor se pronajímá vždy buď na oslavu nebo pro firemní akci. Nikdy se vám nestane, že prostor bude pronajatý i někým jiným.

Property Characteristics

NameŘasnická stodola
Bedroom11 ložnic
TownHorní Řasnice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 38 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.