Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² without real estateCornovova, Brno - Černovice, Jihomoravský Region

Cornovova, Brno - Černovice, Jihomoravský RegionEquipped • Cellar 2 m²
PriceCZK 5,100,000Save CZK 200,000CZK 5,300,000


Prodej praktického přízemního podsklepeného bytu 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 56 m2 s předsíní (5 m2), komorou (3 m2), sklepem (2 m2), kočárkárnou a prádelnou v cihlové budově s celkovým počtem 5 podlaží. Dispozici bytu naleznete na jedné z fotografií. Byt je v současné době kompletně vybaven masivním nábytkem, kovovou kuchyní a koupelnou. Byt by si zasloužil novou kuchyňskou linku a modernější design koupelny, nicméně i nyní je vše plně funkční a byt je ihned obyvatelný a pronajimatelný. Podlahy jsou z velmi kvalitních jasanových parket. Energetický štítek C-úsporný. Dům je zateplený, vytápěný plynem, měsíční náklady okolo 4000 Kč. Parkování se nachází před domem a v jeho blízkém okolí. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce, páry, malou rodinu, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností služeb, nebo na investici k pronajímání. Majitele je možné kontaktovat skrz zprávy / komunikační platformu pro více informací či domluvení prohlídky.

Property Characteristics

Listing ID857538
Layout2 bedroom
Available from01/09/2024
Floor1. podlaží z 5
Building constructionBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha56
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC - Economical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.