Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Velenov, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Velenov, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Velenov, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateVelenov - Velenov, Jihomoravský Region

Velenov - Velenov, Jihomoravský Region

Pronájem Chaty Suchý v oblasti Jižní Morava: 1 ložnice, max. 5 osob.chata za noc: celoročně 2.300kč. Vítejte v naší nové krásné chatičce, ideální pro rodiny nebo skupiny přátel až pro 5 osob. Chata Bavlnka nabízí jednu ložnici s manželskou postelí a jednolůžkem, a pohodlný rozkládací gauč pro dvě osoby v obývacím pokoji. Plně vybavená kuchyň vám umožní připravit si vaše oblíbená jídla jako doma. Venku vás čeká malá zahrádka s trampolínou a venkovním posezením, kde si můžete užívat klid a pohodu. Zahrádka je obklopena stromy, které poskytují intimitu a soukromí od sousedních chatek, ač se jedná o chatovou oblast.

Přímo od chatičky vede cestička k vyhlášenému Sušskému rybníku (70m), kde si v létě můžete zaplavat a v zimě zabruslit. Na pláž je to podél vody dalších 250m. V blízkém okolí naší chatičky se nachází spousta zajímavých míst pro všechny milovníky památek, přírodních krás a sportu. Poloha Drahanské vrchoviny je vhodná pro cyklisty, turisty i běžkaře. Blízko najdete i sjezdové lyžování a golfové hřiště Kořenec. K návštěvě lákají přírodní krásy, jako je propast Macocha a Punkevní jeskyně s plavbou na loďičkách. Pro milovníky historie stojí za zmínku hrad a zámek Boskovice, a pro děti Westernové městečko Boskovice.

Property Characteristics

NameChata v Bavlnce
Bedroom1 ložnice
TownSuchý
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 5 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.