Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
house for sale, 160 m², Kostelní, Albrechtice, Moravskoslezský Region
house for sale, 160 m², Kostelní, Albrechtice, Moravskoslezský Region
house for sale, 160 m², Kostelní, Albrechtice, Moravskoslezský Region
house for sale, 160 m², Kostelní, Albrechtice, Moravskoslezský Region

House for sale 4+1 • 160 m² without real estateKostelní, Albrechtice - Albrechtice u Českého Těšína, Moravskoslezský Region

Kostelní, Albrechtice - Albrechtice u Českého Těšína, Moravskoslezský RegionPartially equipped • Parking • Garage • Balcony 4 m² • Cellar 60 m²
PriceCZK 6,600,000


Prodejte tento krásný dům s dispozicí 4+1, který se nachází v klidné části města. Dům je postaven z cihel a je ve velmi dobrém stavu, což zaručuje pohodlné a bezstarostné bydlení. S celkovou plochou 160 m2 a pozemkem o velikosti 100 m2 poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu.

Dům je částečně vybaven a disponuje energetickým štítkem třídy C, což znamená efektivní vytápění a nízké náklady na energie. K dispozici je parkování a garáž, což je skvělé pro pohodlné a bezpečné uložení vašeho vozidla.

K relaxaci a odpočinku můžete využít balkón o ploše 4 m2 a sklep o ploše 60 m2, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Dům nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a snadné dostupnosti veškeré občanské vybavenosti.

Nabízíme možnost kontaktovat majitele skrze zprávy / komunikační platformu a domluvit si prohlídku této skvělé nemovitosti. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k získání nového domova pro vaši rodinu.

Property Characteristics

Listing ID857260
Layout4+1
Available from19/08/2024
ConditionVery good
EPCC - Economical
Užitná plocha160
Fully furnishedPartly
Plot space100
Building constructionBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 4 m²
Parking
Basement: 60 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.