Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Hamry, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateStaré Hamry - Staré Hamry 1, Moravskoslezský Region

Staré Hamry - Staré Hamry 1, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Staré Hamry v oblasti Beskydy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 12 osob.chalupa za noc: léto 3.600kč. NOVĚ! Nabízíme vám k pronájmu Chalupu na Hamrech na polosamotě, v nádherné krajině CHKO Beskydy, obklopenou lesy a loukami. Díky své poloze, daleko od civilizace (nejbližší soused je 400m) a rušných cest, vybízí chalupa k odpočinku, relaxaci a klidu. Jestli si chcete odpočinout a vypnout hlavu, je tato chalupa přímo pro vás. Můžete zde houbařit, sbírat borůvky nebo si užívat horskou turistiku. Na velké oplocené zahradě je k dispozici bazén, posezení v altánu, velké pískoviště a domek pro děti, malá skluzavka, trampolína, ohniště s grilovacím roštem. V noci si tady můžete užít nebe plné hvězd (oblast Beskydské tmavé oblohy s téměř nulovým světelným smogem), takže pokud máte doma hvězdářský dalekohled určitě ho přibalte sebou.

Chalupa je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro partu přátel. Chalupa je plně připravena pro váš pobyt, nicméně ji stále vylepšujeme. Na jaře 2025 bude připravena venkovní sauna s odpočívárnou.

Property Characteristics

NameChalupa na Hamrech
Bedroom3 ložnice
TownStaré Hamry
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 12 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.