Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Tvořihráz, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Tvořihráz, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Tvořihráz, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateTvořihráz - Tvořihráz, Jihomoravský Region

Tvořihráz - Tvořihráz, Jihomoravský Region

Pronájem Chalupy Tvořihráz v oblasti Jižní Morava: 6 ložnic, celkem pro 1 až 12 osob.chalupa za týden: celoročně 48.000kč. Vítejte v jedné z nejluxusnějších usedlosti na Znojemsku. Usedlost u Slovana nabízí ubytování pro 1 až 12 osob. Vytvořili jsme pro Vás komfortní prostory cíleně zaměřené na relax a zábavu pro pro skupinu přátel nebo rodiny s dětmi. V naší usedlosti Vás budeme hýčkat ve velkorysé obytné zóně s barem, v orientálním kulečníkovém sále, v pergole s grilem, v luxusní vířivce na uzavřeném venkovním dvoře nebo v zen budhistické okrasné zahradě. Usedlost u Slovana se nachází na jižní Moravě ve vinařské obci Tvořihráz nedaleko historického města Znojmo. Jedná se o nově a kompletně zrenovovaný objekt vybavený orientálním a anglickým nábytkem na míru, s velkou profesionální kuchyní a zastřešenou pergolou pro 12 osob vybavenou plynovým krbem. V příjemném stínu pergoly si můžete dopřát sklenku dobrého místního vína nebo grilování s přáteli. Používání grilu včetně plynu je zdarma v ceně pobytu.

V profesionální nerezové kuchyni a baru v konceptu MasterChef si můžete vyzkoušet kulinářské dovednosti ve stylu profesionálních kuchařů. Používání profesionálního kávovaru včetně kvalitní kávy je zdarma v ceně pobytu. Masivní nábytek je kombinací původního repasovaného orientálního a biedermeierovského nábytku a nově zhotoveného masivního nábytku v anglickém stylu doplněného koženými sedačkami Chesterfield a osvětlením Tiffany.

Property Characteristics

NameUsedlost u Slovana
Bedroom6 ložnic
TownTvořihráz
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 12 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.