Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Sobotka, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Sobotka, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Sobotka, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateSobotka - Sobotka, Královéhradecký Region

Sobotka - Sobotka, Královéhradecký Region

Pronájem Chalupy Sobotka v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: léto 40.000kč. Srdečně Vás zveme do Chalupy pod Humprechtem, která se nachází v malebném městečku Sobotka na jižním okraji Českého ráje. Leží asi 80 km severovýchodně od Prahy v okrese Jičín. Historické jádro městečka, plné tradiční architektury můžete prozkoumat spolu s výlety do Hruboskalska nebo Prachovských skal. Užijte si nádherný výhled na Zámek Humprecht přímo z naší chalupy, kde si po většinu roku můžete odpočinout ve vyhřívaném venkovním bazénu nebo relaxovat v zimní zahradě se saunou.

Chalupa nabízí ubytování pro 10 osob ve třech útulných ložnicích a je tak ideální pro rodiny s dětmi nebo skupiny přátel hledající pohodlí a skvělé zázemí. Český ráj nabízí mnoho aktivit po celý rok a naše chalupa je vždy otevřená pro vaše zážitky. Prožijte aktivní dny a zakončete je v bazénu, kde můžete nechat odplout všechny starosti. V chladnějších měsících se můžete schovat uvnitř chalupy, kde v obývacím pokoji můžete posedět na pohodlném gauči u televize nebo si vychutnat romantické chvíle u praskajícího krbu. Z obývacího pokoje přejdete do kuchyňského koutu, který je vybaven jídelním posezením. K přípravě jídel můžete využít plně vybavenou kuchyň s indukční varnou deskou, elektrickou troubou, myčkou nádobí, lednicí s mrazničkou, kávovarem, remoskou a rychlovarnou konvicí. V zahradním domku je k dispozici pískovcový krb s venkovní kuchyní a veškerým potřebným nádobím na skvělou grilovačku.

Property Characteristics

NameChalupa pod Humprechtem
Bedroom3 ložnice
TownSobotka
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 10 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.