Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Malá Morávka, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Malá Morávka, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Malá Morávka, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateMalá Morávka - Karlov pod Pradědem, Moravskoslezský Region

Malá Morávka - Karlov pod Pradědem, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Karlov pod Pradědem v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 2 až 7 osob.chalupa za týden: léto 15.000kč, zima 18.000kč. Srdečně rádi Vás přivítáme v našem zcela nově postaveném domečku, který máte celý k dispozici. S nikým nic nesdílíte. Luxusně zařízená novostavba se nachází v malebné horské vesničce Karlov pod Pradědem, která je vyhlášená všemi druhy zimních radovánek. Dům je jen pár desítek metrů vzdálen od největší Skiarény Karlov.

Opravdu krásné podmínky pro běžkaře s desítkami kilometrů upravených tras. V létě se pak můžete vydat do skutečně nádherných lesů v okolí, nadýchat se toho nejčistšího vzduchu v celém Česku. Houbaření, ale i krásné cyklotrasy, traily, Bikepark, golf, koupaní, výlety do okolních vesniček, např. Karlova Studánka nebo na nejvyšší horu Jeseníků - Praděd vzdálen 16km. Vhodné na dlouhé procházky s kočárky, zabaví se děti všech věkových kategorií. 200m od chaty je velké oplocené dětské hřiště - Aqua Zorbing, minimotokáry, skákací hrad, hotelový bazén, Wellness centrum - 300m.

Property Characteristics

NameCasa Nicole
Bedroom2 ložnice
TownKarlov pod Pradědem
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 7 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.