Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Plot for sale • 766 m² without real estateCerhovice - Cerhovice, Středočeský Region

Cerhovice - Cerhovice, Středočeský RegionPublic transport 4 minutes of walking
PriceCZK 2,600,000


Rovinný stavební pozemek, který je dlouhodobě užívaný jako zahrada. K pozemku patří chata (19m2), kůlna, studna, suché wc a vzrostlá stromová zeleň. Pozemek má rozměry přibližně 48 x 15 m, plochu 750 m2. Z východní a jižní strany sousedí s místní komunikací, z dalších stran se zahradou a zahradou rodinného domku. Dle platného územního plánu území náleží k zastavěné / zastavitelné ploše, kategorie bydlení v rodinných domech. Podle východní strany pozemku (vně hranice) vede nadzemní elektrické vedení 10 kV na betonových stožárech, které omezuje zastavitelnost pozemku (7 m od krajního vodiče nebo 8 m od osy vedení). Chata je v KN vedena jako samostatná nemovitost. Voda a obecní kanalizace je umístěna v blízkosti pozemku, v sousedící ulici.

Chata je dřevěná, dvouplášťové konstrukce s vnitřním zateplením z dřevěných palubek, je na vyvýšeném betonovém základě a částečně podsklepená. Střecha je plechová, na prkenném záklopu, důkladně zateplená. Výměra obytného podlaží chaty je 19,2 m2 (bez zákrapů), v chatě je pak dále sklep (přibližně 5,8 m2). Prostor přízemí chaty je rozdělen do dvou částí, obytné místnosti (12,4 m2) a menším prostorem zázemí (4,7 m2) se vstupem do sklepa. Obytná místnost i místnost zázemí mají samostatné vstupy orientované na jih. Součástí obytné místnosti jednoduchá kuchyňská linka, podlaha je z keramických dlaždic, v místnosti je jedno okno a dva světlíky. Objekt je elektrifikován (220/380 V). Konstrukce chaty je robustní, chata je ve velmi dobrém stavu a udržovaná, pouze exponované části pláště budou vyžadovat údržbu (obnovení nátěru). Na jižní průčelí navazuje rekreační prostor (trávník), z východní i západní strany chráněný stromy a keři. Zahrada je osázená ovocnými stromy a keři, po obvodu pozemku je pak výsadba roubovaných lískových ořechů. Součástí zahrady je jedna řada vinohradu (pravidelně plodící odolné odrůdy).

Na pozemku je dále studna (průměr 1m, hloubka 7m), podezděná kůlna (necelých 7m2) a suchý záchod s jímkou. Pozemek je ze všech stran oplocen, oplocení má v celé délce betonovou podezdívku. Vstup a vjezd na pozemek je zajištěn vraty v severovýchodním rohu pozemku. V jejich sousedství je elektrický pilíř s hodinami, odkud je pozemek elektrifikován. Oplocení je v dobrém stavu.

Cerhovice jsou menší obec (cca 1200 obyvatel), je zde ale výborná občanská vybavenost: 12 minut chůze od pozemku se nachází MŠ a ZŠ, autobusová zastávka je 5 minut chůze, autobusem se pak lze dostat na vlakové nádraží (3 min autem od pozemku). Další služby v obci: prodejna potravin, kostel, cukrárna, hřiště. Další služby pak jsou k dispozici v Hořovicích (10 minut autem) a v Berouně (25 min) to včetně středních škol a nemocnice. Okolní lesy pak nabízí možnosti k výletům.

Do Plzně i na Prahu Zličín je pak dojezd autem okolo 30min.

Property Characteristics

Listing ID855471
Plot space766
Available from15/09/2024
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportCerhovice, náměstí
🚶 333 m (4 min)
Post officeCerhovice
🚶 258 m (3 min)
ShopPotraviny U Tomáše
🚶 177 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 4,796 m (8 min)
Restaurant
🚶 331 m (4 min)
PharmacyValdek
🚘 4,888 m (8 min)
SchoolZákladní škola
🚘 858 m (2 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,003 m (4 min)
Sports fieldSokolovna Kařez
🚘 5,867 m (8 min)
Playground
🚘 3,841 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.