Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 1,469 m², V Domkách, Svitávka, Jihomoravský Region
plot for sale, 1,469 m², V Domkách, Svitávka, Jihomoravský Region
plot for sale, 1,469 m², V Domkách, Svitávka, Jihomoravský Region
plot for sale, 1,469 m², V Domkách, Svitávka, Jihomoravský Region

Plot for sale • 1469 m² without real estateV Domkách, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský Region

V Domkách, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský Region
PriceCZK 4,700,000


Prodám krásný, rozlehlý pozemek pro stavbu rodinného domu. Pozemek se nachází v zástavbě domů v lokalitě "V domkách" v obci Svitávka. Svou jedinečnou polohou přímo vybízí k rodinnému poklidnému bydlení v městysu s perfektní dopravní dostupností, nákupními možnostmi, školkou, školou, lékaři i kulturním vyžitím.

Celý pozemek má plochu úctyhodných 1469 m² a je tedy jako stvořený pro stavbu domu s využitím prostorné zahrady i parkovacích míst. Je zde možnost využít hotové projektové dokumentace na dům o velikosti 5+kk, stačí pouze zažádat o obnovu stavebního povolení, jež bylo vydáno v roce 2019 (není podmínkou, pouze možností).

Součástí prodeje je i praktická stavební buňka pro uskladnění nářadí či potřebného materiálu.

V zadní části pozemku se nachází vzrostlé ovocné stromy. Pozemek je oplocený, chybí pouze plot v zadní části, kde jsou už jen louky a pole. Perfektní klidné místo pro rodinu.

Veškeré IS na hranici pozemku. Svitávka se nachází 5 km od Boskovic, 6 km od Letovic, 10 km od okresního města Blanska a 39 km od Brna. Je součástí železniční tratě Brno - Česká Třebová.

Krásných a velkých stavebních pozemků je v této lokalitě jako šafránu, využijte tuto jedinečnou nabídku a začněte stavět co nejdřív.

Property Characteristics

Listing ID855210
Plot space1,469
Available from06/08/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.