Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague
plot for sale, 695 m², Dubinská, Prague, Prague

Plot for sale • 695 m² without real estateDubinská, Prague - Újezd nad Lesy

Dubinská, Prague - Újezd nad Lesy
PriceCZK 10,980,000


Nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek v klidné a velmi malebné části Újezdu nad Lesy. Přímo u pozemku se nachází malý kousek lesa a rybník. Nedaleko se nachází také Klánovický les. Přímo od pozemku je možno vyrazit na hezké výlety po polních cestách do mnoha směrů (pěšky i na kole). Poblíž je cyklistická trasa A50. Dále je v dosahu pěšky (či na bruslích) asfaltová dráha vhodná pro in-line bruslení a další je nedaleko přímo v Klánovickém lese. Je to tedy velmi příjemné místo pro žití.

Pozemek je stavební a jeho výměra je 695 m2. Rozměry jsou cca 22x32 m. Všechny sítě jsou u hranice pozemku.

V Újezdu nad Lesy je veškerá občanská vybavenost včetně několika školek, základní školy (kde je možno studovat i metodou Montessori), mnoha obchodů (Lidl, Penny, Albert, ale i lokální obchody, řeznictví, pekárna atd.) a také služeb.

Zastávka MHD je 400m od pozemku a je z ní možné se dostat na Černý Most nebo na Nádraží Klánovice (pouhé 4 zastávky) odkud jezdí časté spoje do centra Prahy (každých 30min na Masarykovo nádraží a mezi tím každých 30min spoje na Hlavní nádraží a Smíchovské nádraží). Do centra Prahy jede vlak 20min!

Domluvte si osobní prohlídku a využijte možnosti bydlet na tomto krásném místě!

We offer for sale a beautiful flat plot of land in a quiet and very picturesque part of Újezd nad Lesy. There is a small piece of forest and a pond right next to the property. Klánovický forest is also nearby. It is possible to go on nice trips on dirt roads in many directions (on foot and by bike) right from the property. The A50 cycle route is nearby. There is also an asphalt track suitable for inline skating within walking distance (or on skates) and another one is nearby directly in the Klánovický forest. So it is a very pleasant place to live.

The land is for construction and its area is 695 m2. The dimensions are approx. 22x32 m. All nets are at the border of the property.

In Újezd nad Lesy there are all civic amenities, including several nurseries, a primary school (where it is also possible to study using the Montessori method), many shops (Lidl, Penny, Albert, but also local shops, a butcher, a bakery, etc.) and also services.

The public transport stop is 400m from the property and from there it is possible to get to Černý Most or Nádraží Klánovice (only 4 stops) from where there are frequent connections to the center of Prague (every 30 minutes to Masarykovo nádraží and in between every 30 minutes connections to Hlavní nádraží and Smíchovské nádraží ). The train takes 20 minutes to the center of Prague!

Make an appointment for a personal tour and take advantage of the opportunity to live in this beautiful place!

Property Characteristics

Listing ID853891
Plot space695
Available from28/07/2024
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.