Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House to rent 3+1 • 100 m² without real estateK Jízdárně, Prague - Koloděje

K Jízdárně, Prague - KolodějePartially equipped • Parking • Terrace 20 m²
Monthly rentCZK 45,000Save CZK 10,000CZK 55,000

+ Service chargesCZK 1,300
+ Utility chargesCZK 3,200
+ Refundable depositCZK 75,000


Lokalita Praha-Koloděje je menší meštská čtvrt’ venkovského typu. Je to tady moc hezky. Navíc tady je výborná spadová ZŠ s rozšířenou výukou angličtiny s rodilými mluvči od 1. třídy (6 h/týdně) a MŠ, kam můžete své dítko dostat již od 2 let! Pro Prahu neskutečné :)

Co se tyče nemovitosti je to promyšlená novostavba 3+1 z roku 2021, kterou si architeckt stávěl pro sebe, pak se rozhodl, že ji prodá. Takže jsou použité velmi kvalitní materiály. Dřevěné podláhy, vestavné skříně z dubové dyhy, dřevěná panoramatická okna, z nichž je výhled do parku. Je tu opravdový klid. Příjemným bonusem jsou vysoké stropy, koupelna pro každou ložnici zvlášt’, extra úložné prostory, venkovní žaluzie, solární panely, tepelné čerpadlo a venkovní zásuvka na dobíjení elektromobilu. Měsíční náklady na provoz domu jsou minimální, průměrně kolem 4 tis./měs. a to včetně dobíjení elektromobilu.

Dům pronajímáme bez nábytku. Zůstane jen patrová postel (domeček) v dětském pokoji, dále vestavné skříně, dřevěné skříně v ložnici a kuchyňská linka se spotřebiči.

K domu naleží menší zahrada. Kvetnou tam růže a roste japonský javor. Sousedé v pohodě. Hned u domu je radnice s ordinací lékařů, knihovnou a policií. Za radnici, 1 min. od domu, je park Malovka s nádherným nově postaveným hřištěm.

Skvělá dostupnost do centra. 5 min. na osobák Praha-Klánovice nebo Praha-Uhřiněves a za 20 minut jste na Masaryčce nebo Hlaváku. Nebo autobusem do metra Skalka. Autem do centra je to 25 min. mimo špičku. Také se hodí P+R u metra Černý most, kde můžete zaparkovat auto za 50 kč/den.

Pokud máte zájem, napište prosím několik vět kolik Vás bude, kde pracujete a tak.

Property Characteristics

Listing ID853755
Layout3+1
Available from16/09/2024
ConditionNew-build
Užitná plocha100
Fully furnishedPartly
Plot space170
Building constructionBrick

Additional information

Terrace/deck: 20 m²
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.