Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 57 m² without real estateMoutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský Region

Moutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský RegionPartially equipped • Parking
Monthly rentCZK 16,400

+ Service chargesCZK 1,500
+ Utility chargesCZK 3,600
+ Refundable depositCZK 16,400


Moderní byt 1+kk v cihlové budově nabízí svým budoucím nájemníkům pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je částečně vybavena pračkou, lednicí, velikou skříní a úložnými regály v komoře a na palandě, což zaručuje komfortní bydlení pro jednotlivce či páry.

Bydlení je ve dvou úrovních-obytný prostor s kuchyní plus po dřevěných masivních schodech nahoru pak prostor pro ložnici na palandě. Vstup na lodžii je ze spodního obývacího prostoru. Z chodbičky v bytě vedou dveře do prostorné koupelny s vanou a pračkou, dále vchod do prostorné komory s bohatými úložnými prostory/ regály a vchod na samostatné WC. Byt je orientovaný na jih a je celkově velmi prosvětlený.

Byt se nachází ve 3. patře 3-podlažní budovy a disponuje celkovou plochou 57 m2. Parkování je možné v ulici bez garážování.

Tato moderní nemovitost nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají útulné bydlení v klidné části města. Pro více informací či domluvení prohlídky mě kontaktujte pouze skrz zprávy, kdy dodám také aktuální telefonní číslo (číslo v inzerátu aktuální není). Těším se na spolupráci s Vámi!

Property Characteristics

Listing ID853576
LayoutStudio
Available from01/11/2024
Floor3. podlaží z 3
Užitná plocha57
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick

Additional information

Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.