Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 101 m² without real estateK Lesu, Prague - Kamýk

K Lesu, Prague - KamýkPartially equipped • Parking • Garage • Balcony 10 m² • Terrace 30 m²
Monthly rentCZK 35,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Moderní byt 3+kk v cihlové budově nabízí svým nájemcům vysoký standard bydlení: dřevěné podlahy, trojitá eurookna, 2x WC, terasa a krásné okolí. S částečnou vybaveností a celkovou plochou 101 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází ve 2. patře z celkových 3.

Vybavení zahrnuje např. 4x postel, moderní kuchyň s myčkou a lednicí, s velkým barem, gauč, jídelní stůl, kancelářský stůl apod. Detaily dle dohody s nájemníkem.

100m od bytu je les s minizoo, soukromá i státní škola a školka, asi 700m je zastávka tramvaje jedoucí do centra města, dále busy na metro C. Za pár let zde bude i stanice metra D "Libuš".

Tento byt nabízí plochu balkónu 10 m2 a terasy 30 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci. K bytu náležený velký úložný prostor po schodama, 2x koupelna s WC (z toho 1x s vanou).

Parkovací stání je možné za příplatek 2000Kč/měs. Výtah zde není. Bezbariérový přístup lze dodělat plošinou - jde o 1 schody cca 2,5m výška.

Byt je slunný, jedna strana situována na jih a druhá na sever. Má 2 balkóny a jednu terasu. Dům je v uzavřeném areálu, kde jsou sdíleny služby: dětské hřiště, 2x zahrada, trampolína, přístřešek s grilem. Služby jsou poskytovány externími partnery (zahradník, ostraha, údržba budov) a hrazeny z fondu SVJ.

Pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s dostatkem prostoru pro vaše potřeby, tento byt je pro vás ideální volbou. Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy / komunikační platformu.

Property Characteristics

Listing ID853210
Layout3+kk
Available from01/09/2024
Floor2. podlaží z 3
EPCG - Extremely uneconomical
DesigneLuxurious
Užitná plocha101
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick
Age10 to 30 years

Additional information

Balcony: 10 m²
Parking
Pets are welcome
Terrace/deck: 30 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.