Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 55 m² without real estateZa Vokovickou vozovnou, Prague - Liboc

Za Vokovickou vozovnou, Prague - LibocParking • Garage
PriceCZK 3,999,000Save CZK 351,000CZK 4,350,000


Prodám nebytový prostor o celkové rozloze 55 m2, který se nachází v přízemí, v nově zrekonstruovaném vila domě na Praze 6. K tomuto prostoru je v ceně i parkovací stání, které je přímo před vchodem v uzamčeném dvorku el.branou.

Nebytový prostor se nachází na lukrativní adrese Prahy 6, ul. Evropská, blízko přírodní rezervace Divoké Šárky. V docházkové vzdálenosti tramvajová zastávka, v blízkosti metro Veleslavín, OC Šestka, letiště...

Tento nebytový prostor nabízí mnoho možností pro podnikání či investici. V prostoru jsou zavedeny všechny inženýrské sítě. (kanalizace, teplá voda, topení, elektrika - tří fázová, samosatné vodoměry, elektroměry). Prostor má dva velké světlíky čímž je v prostoru dostatek světla. Možnost využít jako kancelář, ateliér, show room, dílna, sklad .... prostor byl využíván jako garáž pro dva vozy. Možnost výměny dveří viz vizualizace.

Na fotce je plánek prostoru, jak by mohl vypadat jako ateliér.... a také vizualizace nových vstupních dveří.

Cena 3.999.000,- pokud budete mít zájem o rekonstrukci podle vizualizace, plánku (toaleta, kuchyňka, vstupní dveře, podlahy) cena 4.390.000,-

Prosím jen vážní zájemci, RK ani makléři nevolat. Děkuji za pochopení.

Property Characteristics

Listing ID853150
Fully furnishedUnfurnished
EPCG - Extremely uneconomical
Plocha nebytového prostoru55
Available from23/07/2024

Additional information

Parking
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.