Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² without real estateVítkovice - Vítkovice v Krkonoších, Liberecký Region

Vítkovice - Vítkovice v Krkonoších, Liberecký RegionEquipped • Parking
Monthly rentCZK 12,000

+ Utility chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 12,000


Nabízím v jedinečné krajině srdci Krkonoš pronájem apartmánu 2+1 v cihlové budově. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je plně vybavena pro pohodlné bydlení nebo rekreaci. Byt se nachází v přízemí budovy s celkovým počtem 2 podlaží. Celková plocha bytu činí 60 m2. Apartmán je celoročně obyvatelný. Kuchyně je zařízena troubou, mikrovlnou troubou, lednicí, dvouploténkový vařič TV, wi-fi, velká šatní skříň. Dvě ložnice, jedna vybavena troj postelí a samostatnou postelí, druhá vybavena troj postelí. Každá ložnice má úložné skříňky.Samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem. Technická místnost s pračkou.

Nabízíme parkování přímo u budovy. Bezbariérový přístup není zajištěn. Není možné chovat domácí mazlíčky, či jiná zvířata. Byt je nekuřácký, včetně přilehlých prostor.

Pokud hledáte útulné bydlení v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či prohlídku. Kontaktovat mě můžete skrze zprávy na této platformě. Buďte první, kdo si tento krásný byt pronajme a zažije pohodlný život v moderním prostředí.

Property Characteristics

Listing ID853085
Layout2 bedroom
Available from23/07/2024
Building constructionBrick
Užitná plocha60
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good

Additional information

Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.