Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 55 m² without real estateKarla Čapka, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký Region

Karla Čapka, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 2,200
+ Refundable depositCZK 16,000


Pronajmu velmi dobře udržovaný byt 2+kk v cihlové budově. Byt se nachází na 1. podlaží z celkových 2 podlaží a disponuje plochou 55 m². Nabízím částečně vybavený byt, který je ideální pro jednotlivce či páry.

Byt nenabízí možnost spolubydlení a parkování či garáž není k dispozici. V garáži je ale možno uložit kola. Výtah a bezbariérový přístup také chybí. Kouření v bytě a zvířata ne. Kouřit se dá případně pouze venku na zahrádce. Byt je v přízemí, v 1. patře bydlí spolu-majitelka domu. Dům je starší, ale dobře udržovaný, na WC se jde přes chodbu. V bytě je nová lednice, myčka, trouba, plyn. sporák. V bytě je též starší pračka AEG. Teplá voda je na el. bojler. Elektřina se přepisuje na podnájemníka, odhad záloh je uveden 2200Kč. V nájmu 16000Kč jsou zahrnuty již zálohy na vodu, plyn (topení + sporák) a ostatní poplatky (běžná wifi).

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat pouze na mail bauerova.artep zavináč seznam, s krátkou informací o Vás: je nyní již prázdný a cca za 14 dní se bude malovat. Petra Bauerová

I offer a very well-maintained 2+kk apartment in a brick building for rent. The apartment is located on the 1st floor out of a total of 2 floors and has an area of 55 m². I offer a partially furnished apartment, which is ideal for individuals or couples.

The apartment does not offer the possibility of sharing living space, and parking or a garage is not available. Bicycles can be stored in the garage. There is no elevator or barrier-free access. The apartment does not have a balcony, terrace, cellar, or loggia.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me through messages. I look forward to hearing from you!

Property Characteristics

Listing ID852933
Layout2+kk
Available from01/09/2024
Floor1. podlaží z 2
Užitná plocha55
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick

Additional information

Front garden 10 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.