Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 72 m² without real estateHartigova, Prague - Žižkov

Hartigova, Prague - ŽižkovEquipped • Lift • Cellar 3 m²
PriceCZK 9,499,000


Nabízím Vám zcela zrekonstruovaný krásný byt v OV, který se nachází v oblíbené části Prahy 3 - Žižkov v ulici Hartigova, s výbornou dopravní dostupností do centra. Dům se nachází hned u tramvajové zastávky Kněžská luka. V blízkostí je také veškerá občanská vybavenost, v okolí jsou mateřské školky, školy a gymnázium, obchody a veškeré služby. Nedaleko domu se nachází sportovní a rekreační areál Pražačka.

Světlý byt o dispozici 4+kk a velikosti 72 m2 se nachází v 3.NP udržovaného cihlového domu s výtahem. Byt je orientován na tři světové strany. Jedna strana je situována na jih druhá na východ a třetí pak na sever. K bytu náleží také prostorný sklep o velikosti 3 m2.

V jednotce se nachází velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, vybaveným novou linkou se značkovými spotřebiči. Nová francouzská okna nabízí výhled do zeleně přímo z obývacího pokoje. Dále byt disponuje prostornou ložnicí a dvěma neprůchozími pokoji. V bytě rovněž naleznete moderní koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Rozšířená chodba nabízí dostatek místa pro úložný prostor.

V bytě jsou rovněž instalovány nové podlahy, nová dlažba a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další. Součástí rekonstrukce bytu jsou také nová plastová okna.

Byt je vytápěn centrálním dálkovým topením.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činí 3.727,- Kč.

.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID852788
Layout4+kk
Available from21/07/2024
Floor3. podlaží z 6
Building constructionBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha72
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Less economical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 3 m²
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.