Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House for sale • 290 m² without real estateNa Nivě, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský Region

Na Nivě, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský RegionPartially equipped • Parking • Garage • Balcony 6 m² • Cellar 100 m²
PriceCZK 10,990,000Save CZK 3,009,000CZK 13,999,000


Prodej vícegeneračního domu v klidné lokalitě a docházkové vzdálenosti do centra. Dům má 3 podlaží, dvě bytové jednotky 3+1, 3kk a obyvatelné podkroví, které je připraveno k rekonstrukci pro třetí bytovou jednotku 3+1. Tento cihlový dům se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. Energetická náročnost budovy je označena štítkem C. Celková plocha domu činí 390 metrů čtverečních a pozemek má rozlohu 549 metrů čtverečních.

K dispozici je parkování přímo u domu a na pozemku se také nachází garáž. K relaxaci a odpočinku slouží balkón o ploše 6 metrů čtverečních u každé bytové jednotky a také zahrada.

Součástí nemovitosti je také sklep o ploše 100 metrů čtverečních.

Tato nemovitost nabízí ideální prostor pro bydlení ve větší rodině či pro ty, kteří hledají vhodnou investici či kancelářské prostory.

Pokud vás tato nabídka zaujala rádi Vám nemovitost osobně ukážeme. K předání bude nemovitost připravena od 1.3.2025, ale k jednání je i dřívější termín.

Property Characteristics

Listing ID852740
LayoutOther
Available from01/03/2025
ConditionVery good
EPCC - Economical
RisksPrověřit »
Užitná plocha290
Fully furnishedPartly
Plot space549
Building constructionBrick
Age30 - 50 years

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 6 m²
Parking
Basement: 100 m²
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.