Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 52 m² without real estateJ. K. Chmelenského, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský Region

J. K. Chmelenského, České Budějovice - České Budějovice 7, Jihočeský RegionPartially equipped • Garage • Cellar 3 m² • Terrace 17 m²
PriceCZK 4,350,000


Prodej bytu 2+kk v cihlové budově 1. NP s bezbariérovým přístupem. 52m2 užitkové plochy, vybavenou kuchyň a prostornou terasu o rozloze 17m2. K dispozici je také zastřešené stání, 1/3 podíl na zahradě a sklep o velikosti 4m2. Budova má celkem 3 podlaží. Díky poloze je byt bezbariérový a i v nevětších vedrech udrží příjemné teploty. Má podlahové topení s vlastním plynovým kotlem. Celkové náklady na bydlení činí pouze 2.800,-. Dům byl zkolaudován v roce 2014.

Pokud hledáte klidné bydlení s terasou a garáží v dobře dostupné lokalitě, tato nabídka je určena právě pro vás. Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě kontaktujte prostřednictvím telefonu.

Property Characteristics

Listing ID852685
Layout2+kk
Available from20/07/2024
Floor1. podlaží z 3
Building constructionBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha52
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Extremely uneconomical

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 17 m²
Basement: 3 m²
Wheelchair accessible
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.