Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Újezd pod Troskami, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Újezd pod Troskami, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Újezd pod Troskami, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateÚjezd pod Troskami - Újezd pod Troskami, Královéhradecký Region

Újezd pod Troskami - Újezd pod Troskami, Královéhradecký Region

Pronájem Vily Újezd pod Troskami v oblasti Český ráj: 4 ložnice, max. 12 osob.vila za týden: léto 30.000kč, zima 24.000kč. Zcela nová luxusní 6 - pokojová vila (210m²) leží v obci Újezd pod Troskami a nabízí kvalitní ubytování pro max. 12 osob. Hlavním vchodem se vchází do předsíňky. Na ni navazuje chodba, z které jsou přístupny všechny další místnosti v přízemí. Obytný pokoj (35m²) je tvořen prostorným a plně vybaveným kuchyňským koutem, velkým jídelním stolem s 10 židlemi, čajovým koutkem s posezením a TV. V kuchyňském koutě jsou hostům k dispozici indukční varná deska (4 varné jednotky), el. trouba, lednička s mrazákem, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar Dolce Gusto na kapsle a varná konvice. V přízemí se dále nachází ložnice (20m²) s dvojlůžkem, lůžkem a vstupem na terasu (zahradu), herna (10m²) pro děti s hračkami, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a pračkou a samostatné WC. Z chodby vede schodiště do podkroví, kde jsou umístěny 3 samostatné ložnice: 1/ (21m²) se 4 lůžky, 2/ (19m²) s dvojlůžkem a lůžkem a 3/ (13m²) s dvojlůžkem. Všechny ložnice v podkroví disponují klimatizační jednotkou. K ložnici č. 2 a č. 3 náleží společný balkon, který lze opticky rozdělit roletou. Pro malé děti jsou připraveny 2 dětské postýlky. Dalšími prostory v podkroví jsou samostatné WC a 2 koupelny: 1/ s vanou a 2 umyvadly a 2/ se sprchovým koutem a umyvadlem. V objektu je zavedeno připojení k internetu (WI - FI). Vila je vytápěna elektricky (v přízemí podlahovým topením, v podkroví radiátory). Interiér ubytování je zcela nekuřácký.

Na oplocené zahradě (500m²) mohou hosté využít nadzemní kruhový bazén (Ø 4,6m, v provozu od začátku května do konce září), pergolu s venkovním posezením, zahradním krbem, ledničkou s mrazákem a s přívodem teplé i studené vody. Malé děti uvítají pískoviště, skluzavku a zeď na kreslení. Po domluvě s majitelem si je možné vypůjčit výčepní zařízení a velký gril na sele (poplatek 2500,- Kč/pobyt). S majitelem lze domluvit i zajištění sudu piva nebo kýty či selete na grilování. Parkování je oplocené a to včetně jednoho zastřešeného parkovacího místa. Pro hosty je k dispozici dobíjecí stanice pro elektromobil. Ubytování se nachází v blízkosti hlavní silnice.

Property Characteristics

NameVila Berg
Bedroom4 ložnice
TownÚjezd pod Troskami
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 12 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.